Over De Vrolijke Noot

Laatst bijgewerkt: woensdag 26 december, 2007

Klik op de foto om deze te vergroten...Mijn naam is Irene Brugman. Ik heb dwarsfluit gestudeerd aan het Conservatorium te Alkmaar en heb deel uitgemaakt van verschillende salonmuziek-ensembles, blaaskwintetten en piano/fluitcombinaties.

Ik heb ruime didactische ervaring in het geven van dwarsfluitles, zowel aan kinderen als aan volwassenen. Daarnaast geef ik les aan dwarsfluit-ensembles bestaande uit leerlingen van uiteenlopende leeftijd. Hierbij bestaat de mogelijkheid om het ensemble uit te breiden met cello of piano.

Tijdens de jaarlijkse spannende maar altijd gezellige voorspeelavond kunnen leerlingen hun vorderingen aan elkaar laten horen.

In mijn muziekstudio "de Vrolijke Noot" aan de Burgemeester Zaalbergstraat 4 te Castricum (het straatje tussen Bossinade Optiek en apotheek van Ouwerkerk) geef ik de dwarsfluitlessen. Iedereen, zowel beginners als gevorderden, kan dwarsfluitles krijgen. Kinderen zijn vanaf 9 jaar van harte welkom.

Enthousiast geworden? Stuur een mailtje naar irene@de-vrolijke-noot.nl (of maak gebruik van ons contactformulier) en informeer naar de mogelijkheid om een proefles te nemen of een les bij te wonen.

Zondag 07 Maart, 2021