Wie ben ik?


Mijn naam is Irene Brugman.

Ik heb dwarsfluit gestudeerd aan het Conservatorium te Alkmaar. Daarna heb ik nog een aantal jaren lessen gevolgd in Amsterdam bij Eleonore Pameijer.

Met veel plezier run ik een lespraktijk in mijn studio “de Vrolijke Noot” te Castricum.

Ik heb ruime ervaring met het ensemble spel. Zo heb ik jarenlang met plezier in het “Symphonieorkest Haerlem” gespeeld en concerten met piano gegeven. Op dit moment maak ik deel uit van blazersensemble “Septentriones”.

De laatste jaren geef ik ook Meditatieve Klankconcerten en Klankreizen samen met andere musici
Tijdens de “Rust in Klank” middagen speel ik intuitief dwarsfluit, indianenfluiten, Lier en Klankschaal. Het zijn belevingsmiddagen waarbij je liggend op een matje of zittend op een stoel diepe ontspanning kunt ervaren.

Zie voor de komende evenementen onder het kopje ‘Agenda’

 

 

 

 

Passie


Muziek beluisteren en maken is al van kinds af aan een grote passie voor mij. Als kind was muziek maken ook een middel om mij te uiten en in contact te komen met andere mensen. Het gaf ook rust.

 

De dwarsfluitles


Ik vind het belangrijk dat mensen met plezier muziek kunnen maken. Tijdens mijn lessen geef ik de leerling veel ruimte om vanuit zijn of haar hart te spelen. 

 

“Irene weet mensen te stimuleren en in hun eigen kracht te zetten. Zij geeft je de ruimte om jezelf te durven zijn en laat je ontdekken wat je kan. Hierdoor zal je verbaasd zijn over jezelf.” (Edouard)