Dwarsfluitlessen

 


De lessen kunnen individueel of in groepjes(max 3 personen) gegeven worden. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.
In deze lessen gebruik ik bladmuziek, maar er wordt ook veel uit het hoofd gespeeld. Afhankelijk van de leerstijl van de leerling komt het accent tijdens de les meer of minder op het gebruik van bladmuziek te liggen.
Veel aandacht besteed ik aan de ademhaling en houding.
Heeft u vragen over de lessen, lestijden of tarieven, dan kunt u via het contactformulier op deze website uw vraag stellen.

 

 

Intuïtief Muziek maken

 


Tijdens deze lessen:

-begeleid ik je in het vinden van je eigen muziek, dat wat je vreugde geeft
-versterk ik je muzikale capaciteiten
-laat ik je de Ruimte in jezelf ontdekken

Hoe?

Door intuÏtief muziek te maken op de dwarsfluit, bamboefluit,  indianenfluiten, lier of klankschalen creëer ik voor jou een veilige ,ontspannen Ruimte waarbinnen je je vrij zult voelen om vanuit je hart  muziek te maken 

 

Voor wie?

-jonge mensen, die door overprikkeling het contact met zichzelf kwijt zijn kunnen door intuÏtief muziek maken weer leren aarden, weer vreugde leren voelen.
-oudere mensen die een manier zoeken om tot diepere ontspanning te komen

 

Kortom: deze lessen zijn voor mensen die vanuit hun Hart muziek willen leren kennen en willen ervaren wat het  ze doet om zelf muziek te maken via eenvoud in de vreugdevolle beleving

 

 

Concerten

 


Meditatief klankconcert Heliomare, Wijk aan Zee, 17 augustus, 2021.